De Mutsaet 38 8252 KR Dronten | 06-20490368 | info@ttm-bouwkundigtekenbureau.nl

Wat kunt u verwachten?

U staat als opdrachtgever centraal. Het is uw woning of pand en het gaat om uw plan en niet onbelangrijk, uw geld. Wij gaan u dus geen zaken opdringen waar u niet op zit te wachten. Wel kunt u gebruik maken van onze kennis en ervaring. Wij kunnen u wijzen op beperkingen (welstand of bestemmingsplan) of mogelijke problemen in de indeling en bij de uitvoering.

Maar veel leuker is het om u te wijzen op mogelijke kansen. Zaken die u misschien over het hoofd heeft gezien of oplossingen waar u zelf nooit op was gekomen. Dan hebben we het over een stuk creatieve inbreng.
Daarin hebben wij voor u echt meerwaarde. Het daarna allemaal technisch perfect uitwerken zodat uw woning of uitbreiding straks ook goed te bouwen is, zien wij als een uitdaging. Als dit dan ook nog tegen een prijs die u in het hoofd had kan, dan hebben we de meerwaarde waargemaakt.

Ook bij het verzorgen van procedure van aanvragen bij de gemeente en het invullen van de benodigde papieren bieden we u als klant de helpende hand.

Ook kunnen we adviseren in het kiezen van een goede bouwpartner. Door onze ervaring in de regio weten wij heel goed welke plaatselijke aannemer voor u een goede keuze kan zijn. Ook begeleiding bij het beoordelen van verschillende offertes is een optie.

Waar betaald u voor?

Een eigenhuis bouwen is een feest!

Hoe ontwerpt TTM bouwkundig tekenbureau een huis?