De Mutsaet 38 8252 KR Dronten | 06-20490368 | info@ttm-bouwkundigtekenbureau.nl

  • Van ontwerp...
    Van ontwerp...
  • ...naar uitvoering...
    ...naar uitvoering...
  • ...tot bouwen.
    ...tot bouwen.

Het ontstaan van een allround ontwerp- en tekenbureau

TTM Bouwkundig Tekenbureau is begonnen in de particuliere markt. Onze opdrachten bestonden toen voornamelijk uit het uitwerken van op- en aanbouwen aan bestaande woningen en tekenwerkzaamheden voor enkele aannemers in onze regio. Daar hebben wij toen een schat aan ervaring mee opgedaan.

Uiteindelijk is het bureau uitgegroeid naar een ontwerpbureau met een brede bouwkundige kennis als basis. Voor veel ontwerpopgaven een goed en betaalbaar alternatief voor een architectenbureau.

Zo is in de loop der jaren onze eigen ontwerpstijl ontstaan. Helder, functioneel, betrouwbaar en goed uitvoerbaar. Elke opgave benaderen wij als een unieke ontwerpopgave. Wij trekken geen standaard plan uit de kast maar leveren uitsluitend maatwerk. Hiermee raken we steeds bekender bij particulieren en de aannemers in onze regio. Dit blijkt ook mede uit het feit dat we de afgelopen jaren diverse woningprojecten hebben gerealiseerd.

In de beginjaren werd er uitsluitend nog met de hand getekend, tegenwoordig wordt er alleen nog maar met de computer gewerkt. TTM bouwkundig Tekenbureau maakt gebruik van ARC +.